Skip Navigation or Skip to Content

Econo Lodge Beach And Boardwalk

Econo Lodge Beach and Boardwalk ligger kun et stenkast fra Atlantic City Boardwalk og er en budgetvenlig hotelmulighed for dem, der rejser til området. På trods af sine overkommelige priser kan hotellet prale af flere faciliteter, herunder gratis trådløs internetadgang, gratis morgenmad og en sæsonåben udendørs pool.

Værelserne på Econo Lodge Beach and Boardwalk er enkle, men komfortable og har fladskærms-tv, minikøleskabe og mikrobølgeovn. Selvom hotellet måske ikke er den mest luksuriøse mulighed i Atlantic City, giver det en bekvem beliggenhed for dem, der ønsker at udforske byens ikoniske strandpromenade og nærliggende attraktioner.
Udvalgte faciliteter
Gratis morgenmad icon
Gratis morgenmad
Golf icon
Golf
Business icon
Business
3001 Pacific Ave
Atlantic City, NJ 8401
Econo Lodge Beach and Boardwalk i Atlantic City, NJ tilbyder besøgende en førsteklasses beliggenhed for at udforske byens mange attraktioner. Bare en kort gåtur fra hotellet ligger den berømte Boardwalk, der strækker sig over fire miles og tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over Atlanterhavet. Besøgende kan nyde en afslappet spadseretur eller cykeltur langs Boardwalk og nyde seværdighederne og lydene i denne pulserende by.

For dem, der leder efter en unik madoplevelse, er det nærliggende Knife & Fork Inn et must at besøge. Denne historiske restaurant blev etableret i 1912 og serverer klassiske amerikanske retter med fokus på frisk fisk og skaldyr. Den elegante indretning og opmærksomme service sørger for en mindeværdig madoplevelse.

Endelig er ingen tur til Atlantic City komplet uden et besøg på den ikoniske Steel Pier. Beliggende kun få blokke fra Econo Lodge Beach og Boardwalk, tilbyder denne forlystelsespark en række spændende forlystelser, spil og attraktioner for alle aldre. Besøgende kan tage en tur på pariserhjulet, nyde et spil minigolf, eller se en liveoptræden i Music Hall.
Alle faciliteter
Coffee Maker
Iron/Ironing Board
Private Bath
Laundry/ Dry Cleaning Service
Safe Deposit Box
parking
Gratis morgenmad
Bar/Cocktail Lounge
Room service
breakfast
Internet Access
Golf
Non-smoking
Business
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Coffee Maker
Iron/Ironing Board
Private Bath
Laundry/ Dry Cleaning Service
Safe Deposit Box
parking
Gratis morgenmad
Bar/Cocktail Lounge
Room service
breakfast
Internet Access
Golf
Non-smoking
Business
Pristrend
Du vil måske også synes om