Skip Navigation or Skip to Content

Journeys End Motel Atlantic City Absecon

Journeys End Motel Atlantic City Absecon er en hyggelig og overkommelig overnatningsmulighed beliggende i den charmerende by Galloway, NJ. Dette motel tilbyder komfortable og rene værelser til en meget rimelig pris, hvilket gør det til et godt valg for budgetbevidste rejsende. Motellet er bekvemt placeret kun en kort køretur væk fra Atlantic City Boardwalk, hvor besøgende kan nyde seværdighederne og lydene i denne berømte badeby.

Værelserne på Journeys End Motel Atlantic City Absecon er udstyret med alle de grundlæggende faciliteter, som rejsende har brug for for at få et behageligt ophold. Værelserne er rummelige og velholdte, med rent sengetøj og komfortable senge. Motellet tilbyder også gratis trådløs internetadgang, kabel-tv, og aircondition på alle sine værelser, hvilket sikrer, at gæsterne kan forblive forbundet og komfortable under hele deres ophold. Alt i alt er Journeys End Motel Atlantic City Absecon et fantastisk valg, hvis du søger et komfortabelt og prisvenligt ophold i Galloway.
Udvalgte faciliteter
250 E White Horse Pike
Galloway, NJ 08205
Journeys End Motel Absecon i Galloway, NJ ligger blot et stenkast fra Atlantic City Boardwalk og er det perfekte udgangspunkt for at udforske områdets mange attraktioner. Boardwalk er en travl promenade, der strækker sig miles langs stranden, og tilbyder besøgende en overflod af underholdningsmuligheder. Fra kasinoer og arkader til butikker, restauranter og barer, der er noget for enhver smag på Boardwalk.

For dem, der søger en mere fredfyldt oplevelse, er det nærliggende Edwin B. Forsythe National Wildlife Refuge et must at besøge. Tilflugtsstedet spænder over 47.000 hektar saltmyrer, lavvandede bugter og højlandshabitater, hvilket gør det til et ideelt sted for fuglekiggeri, vandreture og fiskeri. Besøgende kan også deltage i uddannelsesprogrammer og guidede ture for at lære mere om tilflugtens forskellige dyreliv og bevaringsindsats.

Endelig vil historieinteresserede sætte pris på nærheden af Absecon Lighthouse, som ligger kun en kort køretur fra Journeys End Motel. Fyrtårnet blev først tændt i 1857 og er det højeste fyrtårn i New Jersey, der er 171 fod højt. Besøgende kan bestige de 228 trin til toppen for en fantastisk udsigt over det omkringliggende område og lære om fyrtårnets fascinerende historie gennem interaktive udstillinger og udstillinger.
Alle faciliteter
Air Conditioned
Self parking - uncovered
24 Hour Front Desk
Broadband Internet Access in guest rooms
Golfing nearby
Wheelchair accessible parking
Playground on site
Coffee/tea in common areas
Wireless Internet Access in guest rooms
Long-term parking (surcharge)
Laundry Room
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Air Conditioned
Self parking - uncovered
24 Hour Front Desk
Broadband Internet Access in guest rooms
Golfing nearby
Wheelchair accessible parking
Playground on site
Coffee/tea in common areas
Wireless Internet Access in guest rooms
Long-term parking (surcharge)
Laundry Room
Pristrend
Du vil måske også synes om