Skip Navigation or Skip to Content

Churchill At One Hill South

Churchill at One Hill South er et luksuriøst hotel beliggende i hjertet af Washington, DC. Hotellet tilbyder en fantastisk udsigt over byens skyline og ligger i gåafstand fra adskillige attraktioner, herunder National Mall, Smithsonian Institution og Det Hvide Hus.

Hotellet har rummelige og elegant indrettede værelser, samt en række faciliteter, herunder et fitnesscenter, en tagterrasse med pool, og en restaurant. Uanset om du rejser på forretningsrejse eller fornøjelse, så er Churchill at One Hill South det perfekte sted at bo i Washington, DC.
Udvalgte faciliteter
Pool icon
Pool
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
Business icon
Business
28 K STREET SE
Washington, DC 20003
Churchill at One Hill South ligger i det travle kvarter Navy Yard, Washington, DC. Besøgende kan tage en kort gåtur til Nationals Park, et velkendt baseballstadion, der er vært for mange spændende spil hele året rundt. Parken er også omgivet af adskillige restauranter og barer, hvilket gør det til et ideelt sted for spisning og underholdning.

En anden attraktion nær Churchill ved One Hill South er Yards Park, en park ved vandet, der tilbyder en fantastisk udsigt over Anacostia-floden. Parken har en strandpromenade, et vandfald, og en sti ved floden, hvilket gør det til et perfekt sted for en afslappet spadseretur eller en picnic. Besøgende kan også nyde parkens mange begivenheder og aktiviteter, herunder koncerter, festivaler, og udendørs filmvisninger.

For dem, der leder efter en kulturel oplevelse, ligger Smithsonian National Museum of African American History and Culture kun en kort køretur væk fra Churchill at One Hill South. Museet har en stor samling af genstande og artefakter, der fortæller historien om afroamerikansk historie og kultur. Besøgende kan udforske udstillinger om slaveri, adskillelse, borgerrettigheder, musik og mere, hvilket gør det til et must-besøg destination for historieinteresserede og kulturentusiaster.
Alle faciliteter
Pool
Refrigerator
Billiards/Pool Table
terrace
Internet Access
BBQ
Non-smoking
tv
Concierge Services
Fitnesscenter
Laundry/ Dry Cleaning Service
Business
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Pool
Refrigerator
Billiards/Pool Table
terrace
Internet Access
BBQ
Non-smoking
tv
Concierge Services
Fitnesscenter
Laundry/ Dry Cleaning Service
Business
Pristrend
Du vil måske også synes om