Skip Navigation or Skip to Content

The Taft Bridge Inn

Taft Bridge Inn er et charmerende hotel beliggende i hjertet af Washington, DC. Selve bygningen er et historisk vartegn, og interiøret er smagfuldt indrettet med klassiske møbler og moderne bekvemmeligheder. Værelserne er hyggelige og komfortable, og personalet er venligt og opmærksomt.

Dette hotel har en ideel beliggenhed for at udforske byen, med mange af Washingtons største attraktioner kun en kort gåtur eller køretur væk. Uanset om du er interesseret i at besøge Smithsonian-museerne, udforske monumenter og mindesmærker på National Mall, eller nyde det pulserende natteliv i Dupont Circle, er Taft Bridge Inn den perfekte base for dine eventyr i landets hovedstad.
Udvalgte faciliteter
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
Business icon
Business
Wyoming Ave. Nw 2007
Washington, DC 20009
Taft Bridge Inn i Washington, DC, USA ligger i et pulserende og historisk kvarter, med masser af seværdigheder at udforske. En sådan attraktion er National Zoo, som ligger kun en kort gåtur væk. Her kan besøgende se en bred vifte af dyr fra hele verden, herunder pandaer, løver og elefanter.

Et andet nærliggende interessepunkt er National Cathedral, som er en af de største og smukkeste kirker i landet. Besøgende kan besøge katedralen og lære om dens historie og arkitektur, samt deltage i tjenester og begivenheder. Katedralen tilbyder også en fantastisk udsigt over byen fra sit observationsdæk.

Endelig er Adams Morgan-kvarteret kun et par gader væk fra Taft Bridge Inn. Dette livlige område er kendt for sine forskellige restauranter, barer og butikker, og er et fantastisk sted at udforske dag eller nat. Besøgende kan prøve køkken fra hele verden, lytte til levende musik, og blande sig med både lokale og turister.
Alle faciliteter
Fitnesscenter
Spanish
laundry service
Internet Access
newspaper
Japanese
no smoking rooms/facilities
Shared lounge/TV area
Business
English
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Fitnesscenter
Spanish
laundry service
Internet Access
newspaper
Japanese
no smoking rooms/facilities
Shared lounge/TV area
Business
English
Pristrend
Du vil måske også synes om