Skip Navigation or Skip to Content

Amazing Dc Home With Rooftop Deck

Beliggende i hjertet af Washington, DC, er Amazing DC Home with Rooftop Deck en ægte perle for alle, der ønsker at opleve byen som en lokal. Hjemmets rummelige værelser og moderne faciliteter gør det til et behageligt og afslappende tilflugtssted efter en lang dag med udforskning.

Men hvad der virkelig adskiller dette hjem er dets fantastiske tagterrasse, som tilbyder en betagende udsigt over byens skyline. Herfra kan gæsterne nyde skønheden i hovedstaden, mens de nyder en drink eller to i den friske luft. Med sin førsteklasses beliggenhed og uovertruffen udsigt er Amazing DC Home with Rooftop Deck virkelig en destination, der skal besøges for alle, der rejser til Washington, DC.
Udvalgte faciliteter
Restaurant icon
Restaurant
Lufthavnsbus icon
Lufthavnsbus
19 Adams Street Northwest #2
Washington, DC 20001
Washington, DC er en fascinerende by med en rig historie og masser af interessante seværdigheder at udforske. Amazing DC Home with Rooftop Deck ligger i et fantastisk kvarter med nem adgang til mange af disse attraktioner. Kun en kort gåtur væk ligger National Mall, hvor besøgende kan se ikoniske vartegn såsom Washington Monument, Lincoln Memorial og Smithsonian-museerne.

Foodies vil elske de forskellige spisemuligheder i området, fra trendy gastropubber til klassiske DC-institutioner som Ben's Chili Bowl. Det østlige marked, et historisk indendørs marked, ligger også i nærheden og tilbyder en række friske råvarer, kød, og håndværksvarer. Og for dem, der leder efter noget udendørs eventyr, giver Anacostia Riverwalk Trail en naturskøn sti til cykling eller jogging langs floden.

Samlet set er Amazing DC Home with Rooftop Deck en ideel base for at udforske alt, hvad Washington, DC har at tilbyde. Med sin førsteklasses beliggenhed og nærhed til de største attraktioner vil besøgende helt sikkert få en uforglemmelig oplevelse i vores lands hovedstad.
Alle faciliteter
Fireplace in lobby
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Restaurant
Lufthavnsbus
terrace
Laundry Room
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Fireplace in lobby
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Restaurant
Lufthavnsbus
terrace
Laundry Room
Pristrend
Du vil måske også synes om