Skip Navigation or Skip to Content

Cozy 1Br Rosslyn Apt With A View

Cozy 1BR Rosslyn Apt with a View ligger i det travle kvarter Rosslyn i Arlington, Virginia og tilbyder gæsterne et behageligt og bekvemt ophold i hjertet af byen. Med sin førsteklasses beliggenhed er gæsterne kun få skridt væk fra en række spisesteder og underholdningsmuligheder samt nem adgang til offentlig transport.

Selve lejligheden har en fantastisk udsigt over Potomac-floden og byens skyline, hvilket giver gæsterne en malerisk baggrund for deres ophold. Uanset om du udforsker de nærliggende historiske steder eller blot nyder en afslappende aften i, er Cozy 1BR Rosslyn Apt with a View den perfekte hjemmebase for dit Arlington-eventyr.
Udvalgte faciliteter
Lufthavnsbus icon
Lufthavnsbus
Arlington Boulevard 1211
Arlington, VA 22209
Denne hyggelige 1BR lejlighed ligger i det livlige kvarter Rosslyn og tilbyder en betagende udsigt over byen og er kun få skridt væk fra nogle af områdets største attraktioner. I nærheden finder du den ikoniske Arlington National Cemetery, som ærer ofrene fra landets militære helte. Tag en guidet tur for at lære mere om historien og betydningen af denne hellige jord.

For madelskere har Rosslyn-området masser af velsmagende muligheder at udforske. Gå over til det nærliggende Quarterdeck for nogle af de friskeste fisk og skaldyr i området, eller prøv de legendariske burgere på Ray's Hell Burger. Og for en smag af den lokale håndværksølscene, tjek Heavy Seas Alehouse eller det nærliggende Port City Brewing Company.

Hvis du leder efter lidt detailterapi, har Rosslyn-området masser af shoppingmuligheder, herunder det stilfulde Fashion Centre i Pentagon City og de trendy butikker i Clarendon. Og for udendørsentusiaster tilbyder den nærliggende Potomac-flod masser af muligheder for vandreture, kajakroning og andre udendørs aktiviteter. Med så meget at se og gøre, er denne hyggelige 1BR lejlighed i Rosslyn den perfekte hjemmebase til dit næste DC-områdeeventyr.
Alle faciliteter
Self parking - uncovered
Lufthavnsbus
Laundry Room
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Self parking - uncovered
Lufthavnsbus
Laundry Room
Pristrend
Du vil måske også synes om