Skip Navigation or Skip to Content

Sunshine Motel

Sunshine Motel i Galloway, NJ, er en budgetvenlig overnatningsmulighed, der tilbyder komfortable og rene værelser til sine gæster. Motellet ligger i en bekvem beliggenhed og er let tilgængeligt fra hovedvejen. Værelserne er udstyret med grundlæggende faciliteter såsom aircondition, gratis trådløs internetadgang og kabel-tv.

Selvom motellet i sig selv muligvis ikke tilbyder ekstravagante faciliteter, giver det et fredeligt og roligt ophold for rejsende, der leder efter et sted at hvile efter en lang dag med at udforske de nærliggende attraktioner. Personalet er venligt og imødekommende og sikrer, at gæsterne får et behageligt og problemfrit ophold på Sunshine Motel.
Udvalgte faciliteter
254 East White Horse Pike
Galloway, NJ 08205
På Sunshine Motel i Galloway, NJ, er der en række seværdigheder, der er værd at udforske. Bare en kort køretur væk ligger den historiske by Smithville, hvor du kan slentre gennem charmerende gader foret med maleriske butikker og restauranter. Byen kan også prale af en malerisk sø og park, perfekt til en afslappet eftermiddagspicknick.

Hvis du leder efter noget udendørs eventyr, skal du tage til det nærliggende Edwin B. Forsythe National Wildlife Refuge. Her kan du vandre gennem naturskønne marskområder og få øje på en række fuglearter, herunder skaldede ørne og ospreys. Tilflugtsstedet tilbyder også sæsonbestemte jagt- og fiskemuligheder.

For en smag af lokal smag, stop ved det nærliggende Tuckahoe Brewing Company. Dette populære bryggeri tilbyder et roterende udvalg af håndværksøl, samt levende musik og madbiler i weekenderne. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde godt selskab efter en dag med at udforske området.
Alle faciliteter
Self parking - uncovered
Complimentary Newspaper
Wireless Internet Access in guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Self parking - uncovered
Complimentary Newspaper
Wireless Internet Access in guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om