Skip Navigation or Skip to Content

Super 8 Brooklyn

Super 8 Brooklyn/ Park Slope Hotel er en budgetvenlig indkvartering, der ligger i hjertet af Brooklyn, New York. Hotellet tilbyder komfortable og rene værelser, der er udstyret med alle de væsentlige faciliteter, hvilket gør det til et ideelt valg for rejsende, der leder efter et praktisk og overkommeligt sted at bo. Hotellets beliggenhed giver også nem adgang til nogle af Brooklyns mest populære attraktioner, herunder Brooklyn Museum, Brooklyn Botanic Garden og Barclays Center.

Selvom Super 8 Brooklyn/Park Slope Hotel muligvis ikke tilbyder de luksuriøse faciliteter på nogle af de dyrere hoteller i området, er det et godt valg for rejsende, der leder efter et behageligt og overkommeligt sted at bo i Brooklyn. Hotellets bekvemme beliggenhed, rene værelser og vigtige faciliteter gør det til et populært valg blandt budgetbevidste rejsende, og dets nærhed til nogle af Brooklyns mest populære attraktioner gør det til en ideel base for at udforske byen. Uanset om du besøger Brooklyn på forretningsrejse eller fornøjelse, så er Super 8 Brooklyn/ Park Slope Hotel et fantastisk valg til din næste rejse.
Udvalgte faciliteter
Lufthavnsbus icon
Lufthavnsbus
Business icon
Business
267 3rd Ave
Brooklyn, NY 11215
Brooklyn, New York er en smeltedigel af kulturer og køkkener, og Super 8 Brooklyn/ Park Slope Hotel ligger i hjertet af det hele. Bare en kort gåtur væk er Prospect Park, en vidstrakt oase af grønt perfekt til en picnic eller en morgenjoggetur. I nærheden ligger også Brooklyn Botanic Garden, hvor besøgende kan slentre gennem en mangfoldig samling af planter og blomster fra hele verden.

Madelskere bør tage til nærliggende Park Slope, et kvarter kendt for sine fantastiske restauranter og barer. Fra håndværkspizza hos Franny's til håndværksøl på The Owl Farm, der er noget for enhver smag. For dem, der leder efter noget sødt, tilbyder det nærliggende Ample Hills Creamery et bredt udvalg af lækre issmag.

Endelig vil historieinteresserede sætte pris på det nærliggende Brooklyn Museum, som huser en imponerende samling af kunst og artefakter, der spænder fra det gamle Egypten til samtidskunst. Besøgende kan også udforske det nærliggende Brooklyn Public Library, som har en smuk læsesal og er vært for en række begivenheder og udstillinger hele året rundt. Med så meget at se og gøre, er Super 8 Brooklyn/ Park Slope Hotel det perfekte udgangspunkt for at udforske alt, hvad Brooklyn har at byde på.
Alle faciliteter
Hairdryer
Air Conditioned
Refrigerator
Elevators
Maid Service
Telephone
Lufthavnsbus
Work Desk w/Lamp
Private Bath
Safe Deposit Box
breakfast
Bar/Cocktail Lounge
parking
Laundry/ Dry Cleaning Service
Restaurant
tv
Business
ATM/Bank
Internet Access
Non-smoking
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Hairdryer
Air Conditioned
Refrigerator
Elevators
Maid Service
Telephone
Lufthavnsbus
Work Desk w/Lamp
Private Bath
Safe Deposit Box
breakfast
Bar/Cocktail Lounge
parking
Laundry/ Dry Cleaning Service
Restaurant
tv
Business
ATM/Bank
Internet Access
Non-smoking
Pristrend
Du vil måske også synes om