Skip Navigation or Skip to Content

The House Of Croy

House of CROY er et charmerende boutique-hotel i hjertet af Alexandria, Virginia. Hotellet kan prale af en smukt restaureret historisk bygning med elegant interiør, der transporterer gæsterne til en svunden tid. Værelserne er rummelige og velindrettede, og tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder, man kunne have brug for. House of CROY er en perfekt destination for dem, der leder efter en unik og luksuriøs oplevelse i et pulserende og historisk område.

Hotellet har en række tjenester og faciliteter, der imødekommer behovene hos kræsne rejsende. Fra et veludstyret fitnesscenter til en stilfuld restaurant, House of CROY har alt, hvad man kan bede om. Personalet er venligt og opmærksomt og altid klar til at give anbefalinger om lokale attraktioner og aktiviteter. Uanset om du er i byen for ferie eller forretning, så er House of CROY et fantastisk valg for overnatning i Alexandria.
Udvalgte faciliteter
2425 Central Ave
Alexandria, VA 22302
The House of CROY ligger i Alexandria, Virginia og er omgivet af en række interessante steder at udforske. Kun en kort gåtur væk ligger det berømte Torpedo Factory Art Center, en tidligere flådeammunitionsfabrik, der nu huser over 80 kunststudier og gallerier. Besøgende kan se kunstnere på arbejde og endda købe nogle af deres kreationer.

En anden attraktion i nærheden er George Washington Masonic National Memorial, et tårnhøje monument dedikeret til den første præsident for De Forenede Stater og grundlægger af frimurerne. Mindesmærket har et museum, bibliotek, og en række smukt indrettede værelser, herunder Grand Masonic Hall.

Endelig, for dem, der ønsker at nyde naturen, er Potomac-floden kun et stenkast væk. Floden byder på naturskøn udsigt over Washington, D.C. og masser af muligheder for sejlsport, fiskeri, og vandreture. Besøgende kan også udforske den nærliggende Oronoco Bay Park, et populært sted for picnic og afslapning i solen.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Shared microwave
Smoke-free property
Express check-out
Shared refrigerator
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Shared microwave
Smoke-free property
Express check-out
Shared refrigerator
Pristrend
Du vil måske også synes om