Skip Navigation or Skip to Content

Global Luxury Suites At The Wharf

Global Luxury Suites at The Wharf er et imponerende hotel beliggende i den travle by Washington, DC. Hotellet har en førsteklasses beliggenhed lige i hjertet af The Wharf, hvilket gør det til et ideelt sted at udforske byens pulserende kultur- og underholdningsscene. Med elegant og moderne indretning tilbyder dette hotel en indbydende atmosfære, der er perfekt for både forretnings- og ferierejsende.

Gæsterne på Global Luxury Suites at The Wharf kan nyde en række faciliteter, herunder fitnesscenter, tagterrasse og concierge-service døgnet rundt. Hotellets rummelige og velindrettede værelser har fantastisk udsigt over Washington Channel samt fuldt udstyret køkken og komfortabel opholdsstue. Uanset om du besøger byen for arbejde eller fornøjelse, er Global Luxury Suites at The Wharf det perfekte valg for et mindeværdigt ophold i Washington, DC.
Udvalgte faciliteter
Pool icon
Pool
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
950 Maine Ave SW
Washington, DC 20024
Global Luxury Suites at The Wharf ligger i hjertet af Washington, DC og er omgivet af en række kulturelle og historiske vartegn. Bare en kort gåtur væk ligger Smithsonian National Museum of African American History and Culture, som giver besøgende et indblik i den afroamerikanske oplevelse. Museets udstillinger viser alt fra slaveri og borgerrettighedsbevægelsen til moderne bidrag fra afroamerikanere inden for kunst, musik, og sport.

For dem, der ønsker at opleve naturens skønhed, gå til Tidal Basin, som ligger kun få gader fra Global Luxury Suites at The Wharf. Her kan besøgende slentre langs Cherry Blossom-træerne, der blomstrer hvert forår, eller leje en padlebåd og nyde den fantastiske udsigt over Jefferson Memorial og Washington Monument. Tidalbassinet er også et godt sted for picnic, med masser af græsklædte områder at sprede sig og slappe af.

Endelig er ingen tur til Washington, DC komplet uden et besøg på de ikoniske vartegn, der definerer byen. Bare en kort køretur væk fra Global Luxury Suites at The Wharf ligger Lincoln Memorial, som har udsigt over Reflecting Pool og tilbyder en fantastisk udsigt over National Mall. Besøgende kan også tjekke Washington Monument, der er 555 fod højt og er et symbol på landets første præsident. Uanset om du er historieinteresseret eller blot ønsker at opleve seværdighederne, bør du ikke gå glip af disse vartegn.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
24 Hour Front Desk
Picnic Area
Smoke-free property
garden
Rooftop terrace
Luggage storage
Wheelchair accessible – no
Pool
Concierge Services
Fitnesscenter
Meeting Facilities
Meeting Facilities
Barbecue grill(s)
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
24 Hour Front Desk
Picnic Area
Smoke-free property
garden
Rooftop terrace
Luggage storage
Wheelchair accessible – no
Pool
Concierge Services
Fitnesscenter
Meeting Facilities
Meeting Facilities
Barbecue grill(s)
Pristrend
Du vil måske også synes om