Skip Navigation or Skip to Content

American Star Inn & Suites Atlantic City

American Star Inn & Suites Atlantic City i Galloway, NJ er et hotel uden dikkedarer, der tilbyder komfortabel og overkommelig indkvartering for rejsende på et budget. Værelserne er rummelige og rene, med grundlæggende faciliteter såsom gratis trådløs internetadgang, kabel-tv og minikøleskabe. Hotellet har også døgnåben reception og gratis parkering.

Selvom hotellet ikke ligger i hjertet af Atlantic City, er det kun en kort køretur væk fra den berømte strandpromenade og kasinoer. Placeringen er perfekt for dem, der ønsker at udforske de nærliggende attraktioner såsom Atlantic City Aquarium, Absecon Lighthouse og Edwin B. Forsythe National Wildlife Refuge. Samlet set er American Star Inn & Suites Atlantic City en fantastisk mulighed for rejsende, der ønsker at spare penge på overnatning uden at ofre komfort og bekvemmelighed.
Udvalgte faciliteter
232 E. White Horse Pike
Galloway, NJ 08205
American Star Inn & Suites Atlantic City i Galloway, NJ er en fantastisk base for at udforske områdets attraktioner. Blot en kort køretur væk ligger det historiske Absecon Lighthouse, som tilbyder en fantastisk udsigt over Atlantic Citys skyline. For dem, der leder efter noget udendørs eventyr, er Edwin B. Forsythe National Wildlife Refuge også i nærheden, hvor besøgende kan vandre, cykle eller kajak gennem vådområderne og observere det mangfoldige dyreliv.

Foodies vil være glade for at vide, at Galloway er hjemsted for flere populære restauranter, inklusive Crab Trap, kendt for sin friske fisk og skaldyr og spisning ved vandet. For en smag af lokal håndværksøl, gå til det nærliggende Tuckahoe Brewing Company, som tilbyder et roterende udvalg af unikke brygger i et hyggeligt taproom. Og selvfølgelig er ingen tur til Atlantic City komplet uden et besøg på strandpromenaden, som ligger kun en kort køretur fra hotellet og tilbyder uendelige underholdningsmuligheder for alle aldre.
Alle faciliteter
Self parking - uncovered
Wireless Internet Access in guest rooms
Wheelchair accessible parking
Television in common areas
wedding services
Smoke-free property
Accessible bathroom (in select rooms)
In-room accessibility (in select rooms)
24 Hour Front Desk
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Self parking - uncovered
Wireless Internet Access in guest rooms
Wheelchair accessible parking
Television in common areas
wedding services
Smoke-free property
Accessible bathroom (in select rooms)
In-room accessibility (in select rooms)
24 Hour Front Desk
Pristrend
Du vil måske også synes om