Skip Navigation or Skip to Content

The Marcel At Gramercy

Marcel at Gramercy er et moderne og stilfuldt hotel beliggende i hjertet af New York Citys travle Gramercy-kvarter. Hotellet kan prale af elegant og sofistikeret indkvartering, komplet med alle de moderne bekvemmeligheder og bekvemmeligheder, man kunne have brug for for et behageligt og bekvemt ophold i byen.

Hotellets førsteklasses beliggenhed ligger kun få skridt fra nogle af byens største attraktioner, herunder den berømte Madison Square Park, Empire State Building og det travle Flatiron District. Uanset om du ønsker at udforske byens mange museer og gallerier, prøve noget af det bedste køkken i verden eller bare nyde den pulserende energi og spænding i New York City, er The Marcel at Gramercy det perfekte hjemsted for dit eventyr.
Udvalgte faciliteter
Business icon
Business
201 E 24th St Gramercy
New York, NY 10010
Marcel at Gramercy ligger i et af New York Citys mest pulserende kvarterer. Bare et par blokke væk ligger Union Square, et travlt knudepunkt for aktiviteter med et ikonisk udendørs marked, der tilbyder alt fra friske råvarer til håndlavet håndværk. Derfra kan du udforske de mange butikker, restauranter og caféer, der ligger langs gaderne i det omkringliggende område.

Hvis du leder efter en mere kulturel oplevelse, gå over til Rubin Museum of Art, kun en kort gåtur fra hotellet. Dette verdenskendte museum er dedikeret til kunsten og kulturen i Himalaya og har en fantastisk samling af malerier, skulpturer, og tekstiler. Du kan også tjekke de mange gallerier og teatre i området, som viser nogle af byens mest spændende kunstnere og kunstnere.

Endelig, gå ikke glip af chancen for at tage en spadseretur gennem Gramercy Park, et af byens smukkeste og mest historiske grønne områder. Denne private park er kun tilgængelig for beboere i de omkringliggende bygninger, men du kan få et glimt af dens frodige haver og storslåede arkitektur fra de omkringliggende gader. Det er det perfekte sted at undslippe byens stress og jag og nyde et øjeblik af fred og ro.
Alle faciliteter
Cable/Satellite TV
Mini Bar
24 Hour Front Desk
Elevators
Fireplace
Laundry/ Dry Cleaning Service
Balcony
Balcony
breakfast
Internet Access
tv
Business
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Cable/Satellite TV
Mini Bar
24 Hour Front Desk
Elevators
Fireplace
Laundry/ Dry Cleaning Service
Balcony
Balcony
breakfast
Internet Access
tv
Business
Pristrend
Du vil måske også synes om