Skip Navigation or Skip to Content

Murray Hill East

Murray Hill East er et hotel beliggende i hjertet af Midtown Manhattan, tæt på nogle af byens mest ikoniske vartegn. Hotellet tilbyder komfortabel indkvartering med rummelige værelser og moderne bekvemmeligheder. Gæsterne kan nyde en gratis morgenmad hver morgen, inden de tager ud for at udforske byen.

Hotellet ligger bekvemt i nærheden af flere metrostationer, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. Det er også inden for gåafstand fra seværdigheder som Empire State Building, Grand Central Terminal og FN's hovedkvarter. Med sin centrale beliggenhed og komfortable indkvartering er Murray Hill East et fantastisk valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i New York City.
Udvalgte faciliteter
149 E 39th St
New York, NY 10016
Murray Hill East i New York City er et pulserende kvarter med masser af attraktioner for at holde besøgende underholdt. Bare et par blokke væk fra kvarteret ligger Morgan Library and Museum, som kan prale af en imponerende samling af sjældne bøger, manuskripter, og kunst. Selve museet har til huse i en smuk bygning fra 1906, der er værd at besøge bare for sin arkitektur.

En anden attraktion i nærheden er Chrysler Building, en ikonisk Art Deco-skyskraber, der dominerer Manhattans skyline. Besøgende kan tage en rundvisning i lobbyen og beundre bygningens udsmykkede detaljer, herunder dens berømte gargoyles. Chrysler Building er et must-see for alle, der er interesseret i arkitektur og design.

Endelig vil foodies sætte pris på de mange spisemuligheder i Murray Hill East-kvarteret. Fra klassiske delikatesser i New York til trendy tagbarer, der er noget for enhver smag og ethvert budget. Nogle bemærkelsesværdige restauranter i området omfatter Cask Bar & Kitchen, en gastropub med et stort udvalg af øl, og Curry Hill, et knudepunkt for indiske retter. Besøgende på Murray Hill East bliver ikke sultne!
Alle faciliteter
Laundry/ Dry Cleaning Service
24 Hour Front Desk
Laundry Room
Wireless Internet Access in guest rooms
Porter/bellhop
Tours/ticket assistance
Wheelchair accessible – no
Smoke-free property
Concierge Services
Luggage storage
Safe-deposit box at front desk
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Laundry/ Dry Cleaning Service
24 Hour Front Desk
Laundry Room
Wireless Internet Access in guest rooms
Porter/bellhop
Tours/ticket assistance
Wheelchair accessible – no
Smoke-free property
Concierge Services
Luggage storage
Safe-deposit box at front desk
Pristrend
Du vil måske også synes om