Skip Navigation or Skip to Content

Hostel Comfort Zone

Hostel Comfort Zone i Washington, DC er en budgetvenlig indkvartering beliggende i hjertet af byen. Vandrerhjemmet tilbyder både private og fælles værelser, hvilket gør det til et godt valg for solo rejsende eller grupper. Værelserne er enkle, men rene, med komfortable senge og moderne faciliteter såsom gratis trådløs internetadgang.

Vandrerhjemmets beliggenhed er ideel til at udforske byen, med mange populære attraktioner inden for gåafstand. Gæsterne kan besøge de ikoniske vartegn i National Mall, herunder Washington Monument og Lincoln Memorial, eller udforske Smithsonian-museerne. Vandrerhjemmet er også omgivet af et varieret udvalg af restauranter og barer, der tilbyder en smag af den lokale mad og drikke scene.
Udvalgte faciliteter
2411 Benning Rd Ne
Washington, DC 20002
Hostel Comfort Zone ligger i hjertet af Washington, DC og er omgivet af en overflod af historiske og kulturelle vartegn. Kun få blokke væk fra vandrerhjemmet ligger National Mall, hjemsted for nogle af de mest ikoniske monumenter og museer i landet. Besøgende kan tage en spadseretur gennem Lincoln Memorial, besøge Smithsonian National Museum of American History eller beundre den fantastiske arkitektur i US Capitol Building.

For dem, der ønsker at udforske den lokale madscene, er det nærliggende Dupont Circle-kvarter et must-besøg. Med et varieret udvalg af restauranter og barer kan besøgende forkæle sig med alt fra klassiske amerikanske retter til internationale retter. Området er også kendt for sit pulserende natteliv, med masser af levende musiksteder og danseklubber at vælge imellem.

En anden populær attraktion i området er kvarteret Georgetown, der ligger kun få miles fra vandrerhjemmet. Dette charmerende historiske kvarter er hjemsted for eksklusive butikker, trendy restauranter, og smuk udsigt over havnefronten. Besøgende kan tage en spadseretur langs C&O-kanalen, udforske de farverige rækkehuse eller nyde en picnic i en af de mange parker og grønne områder.
Alle faciliteter
Air Conditioned
24 Hour Security
Air Conditioned
garden
Non-smoking
smoking area
shared kitchen
newspaper
locker room
parking
Shared lounge/TV area
no smoking rooms/facilities
Internet Access
Game Room
Laundry Room
Heated guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Air Conditioned
24 Hour Security
Air Conditioned
garden
Non-smoking
smoking area
shared kitchen
newspaper
locker room
parking
Shared lounge/TV area
no smoking rooms/facilities
Internet Access
Game Room
Laundry Room
Heated guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om