Skip Navigation or Skip to Content

The Nolitan

Nolitan er et boutique-hotel beliggende i hjertet af Nolita, et af New Yorks mest livlige kvarterer. Med sit slanke og moderne design er hotellet en perfekt blanding af stil og komfort. Værelserne er rummelige og velindrettede med luksuriøse bekvemmeligheder og en fantastisk udsigt over byen.

Uanset om du er i byen på forretningsrejse eller ferie, er The Nolitan det ideelle valg for dit ophold i New York. Hotellet er bekvemt placeret i nærheden af nogle af byens bedste restauranter, barer og butikker, og er kun en kort gåtur fra populære attraktioner som Brooklyn Bridge og Lower East Side. Med sit venlige personale og førsteklasses faciliteter, vil The Nolitan helt sikkert overgå dine forventninger.
Udvalgte faciliteter
Restaurant icon
Restaurant
30 Kenmare St
New York, NY 10012
Beliggende i hjertet af Nolita, giver The Nolitan dig en perfekt base for at udforske det pulserende kvarter. Blot en kort gåtur fra hotellet finder du nogle af de bedste kaffebarer og caféer i byen, der serverer håndværksmæssigt bryggeri og friskbagt kager. Sørg for at tage en kop kaffe og gå en tur gennem de charmerende gader i Nolita, hvor du opsuger områdets livlige energi.

Hvis du er en foodie, vil du være glad for at vide, at du bor på en af de bedste kulinariske destinationer i NYC. Fra gourmetpizza og håndlavet pasta til autentisk sushi og retter fra gård til bord, Nolita kan prale af et bredt udvalg af spisemuligheder. Du kan også udforske det pulserende natteliv, med en række barer og klubber, der tilbyder levende musik og håndværkscocktails.

For dem, der foretrækker shopping, er Nolita et paradis. Kendt for sine trendy butikker og stilfulde mode, er kvarteret et knudepunkt for fashionistas og stilmavens. Du finder alt fra avancerede designerbutikker til vintagebutikker og unikke indie-butikker. Tag en spadseretur ned ad Elizabeth Street og udforsk de forskellige butikker, eller gå til den nærliggende SoHo for endnu flere shoppingmuligheder.
Alle faciliteter
DVD Player
24 Hour Front Desk
Air Conditioned
Safe
fax/photocopying
parking
Restaurant
express check-in / check-out
Internet Access
Room Service (Limited)
Concierge Services
Elevators
Cabanas
Non-smoking
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
DVD Player
24 Hour Front Desk
Air Conditioned
Safe
fax/photocopying
parking
Restaurant
express check-in / check-out
Internet Access
Room Service (Limited)
Concierge Services
Elevators
Cabanas
Non-smoking
Pristrend
Du vil måske også synes om