Skip Navigation or Skip to Content

Juniper Mist - Modern 1 Bdr In Downtown

Juniper Mist - Modern 1 Bdr in Downtown er et stilfuldt hotel beliggende i hjertet af Chicagos travle centrum. Hotellet har en moderne suite med 1 soveværelse udstyret med alle de nødvendige faciliteter for et behageligt ophold. Suiten er rummelig og elegant designet, perfekt til en solo rejsende eller et par på udkig efter en romantisk ferie.

Hotellet ligger i nærheden af flere seværdigheder, herunder den berømte Navy Pier, det ikoniske Willis Tower og den pulserende Magnificent Mile, hvor gæsterne kan forkæle sig med nogle af de bedste shopping- og madoplevelser i byen. Med sin førsteklasses beliggenhed og luksuriøse indkvartering er Juniper Mist - Modern 1 Bdr in Downtown det perfekte valg for rejsende, der ønsker at opleve det bedste i Chicago.
Udvalgte faciliteter
630 West Lake Street
Chicago, IL 60661
Chicago er en by, der pulserer af liv og energi, og at bo på Juniper Mist - Modern 1 Bdr i Downtown er en glimrende måde at udforske alt, hvad den har at byde på. Bare et par gader væk fra ejendommen kan du finde Chicago Riverwalk, en smuk promenade, der løber langs Chicago-floden. Det er et glimrende sted at tage en spadseretur, få en bid mad eller endda leje en kajak og udforske vandvejen.

For dem, der nyder kunst og kultur, er Art Institute of Chicago et must-besøg. Dette museum ligger i kort afstand fra Juniper Mist - Modern 1 Bdr i centrum og er hjemsted for en omfattende samling af kunst, herunder værker af Picasso, Van Gogh og Monet. Selve bygningen er et kunstværk med sin fantastiske arkitektur og smukke haver.

Endelig ville ingen tur til Chicago være komplet uden at opleve byens berømte deep dish pizza. Heldigvis, kun få blokke fra Juniper Mist - Modern 1 Bdr i Downtown, kan du finde nogle af de bedste pizzaer i byen hos Giordano's. Med sin tykke skorpe, klæbrige ost og salte påfyldninger er denne pizza en ægte Chicago-klassiker, som du ikke vil gå glip af.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
Smoke-free property
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
Smoke-free property
Pristrend
Du vil måske også synes om