Skip Navigation or Skip to Content

3 Bdr Downtown Luxury Loft-Spacious, Safe & Secure

3 BDR Downtown Luxury Loft ligger i hjertet af Chicagos travle centrum og tilbyder gæsterne et rummeligt, sikkert og sikkert sted at bo under deres besøg i Windy City. Med tre soveværelser og masser af boligareal er dette luksuriøse loft perfekt til familier eller grupper af venner, der rejser sammen.

Loftet tilbyder ikke kun komfortabel indkvartering, men det er også bekvemt placeret i nærheden af mange af Chicagos største attraktioner. Fra museer og teatre i verdensklasse til nogle af de bedste restauranter og barer i byen, der er ingen mangel på ting at se og gøre i det omkringliggende område. Uanset om du er en førstegangsbesøgende eller en erfaren Chicago-rejsende, er 3 BDR Downtown Luxury Loft den perfekte hjemmebase for at udforske alt, hvad denne pulserende by har at byde på.
Udvalgte faciliteter
223 West Lake Street
Chicago, IL 60606
Dette luksuriøse loft ligger i hjertet af Chicagos centrum og er omgivet af adskillige attraktioner. I kort afstand ligger den verdenskendte Millennium Park, hjemsted for den ikoniske „Bean“ -skulptur og et populært rejsemål for både turister og lokale. Besøgende kan også tage en spadseretur ned ad den berømte Magnificent Mile og forkæle sig med nogle af byens bedste shopping, spisesteder og underholdning.

For dem, der er interesseret i kunst, ligger Art Institute of Chicago kun få blokke væk og huser en omfattende samling af malerier, skulpturer og andre værker fra hele verden. Det nærliggende Chicago Theatre er også et must-see, kendt for sin fantastiske arkitektur og historie som et knudepunkt for liveoptrædener.

Endelig vil sportsentusiaster elske loftets nærhed til Wrigley Field, hjemsted for Chicago Cubs baseballhold, og Soldier Field, hjemsted for Chicago Bears fodboldhold. Uanset om du er en hård fan eller bare leder efter en sjov dag ude, tilbyder disse spillesteder en unik og spændende oplevelse for alle.
Alle faciliteter
Elevators
Parking (limited spaces)
Smoke-free property
Foosball
Wireless Internet Access in guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Elevators
Parking (limited spaces)
Smoke-free property
Foosball
Wireless Internet Access in guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om