Skip Navigation or Skip to Content

Handsome Mccormick 3Bd-2Ba Loft

Dette loft i Chicagos Handsome McCormick-kvarter er en rummelig og stilfuld indkvartering for rejsende, der ønsker at udforske Windy City i komfort. Loftet kan prale af tre soveværelser og to badeværelser, hvilket gør det til en god mulighed for grupper af venner eller familier. Indretningen er moderne og elegant, med masser af naturligt lys og rummelige opholdsområder.

Dette loft ligger i hjertet af byen, blot et stenkast fra nogle af Chicagos mest populære attraktioner. Kvarteret er kendt for sine trendy restauranter og barer, hvilket gør det til et godt sted at få en bid mad eller en drink efter en dag med sightseeing. Med sin bekvemme beliggenhed og stilfulde faciliteter er Handsome McCormick 3bd-2ba Loft et topvalg for alle, der ønsker at opleve det bedste fra Chicago.
Udvalgte faciliteter
2001 South State Street
Chicago, IL 60616
Handsome McCormick 3bd-2ba Loft ligger i hjertet af Chicago og er omgivet af en overflod af seværdigheder. Kun få blokke væk ligger det ikoniske Willis Tower, tidligere kendt som Sears Tower, som tilbyder en betagende udsigt over byen fra dets observationsdæk. Art Institute of Chicago, et af verdens førende kunstmuseer, ligger også i nærheden og kan prale af en imponerende samling af kunstværker, der spænder fra gamle til moderne.

For dem, der ønsker at opleve Chicagos mangfoldige køkkenscene, er West Loop-kvarteret hjemsted for nogle af byens mest anerkendte restauranter, herunder den berømte Alinea og Girl & the Goat. Fulton Market District, også i West Loop, tilbyder en mere afslappet madoplevelse med en række muligheder fra trendy kaffebarer til lækker gademad. Og for dem, der søger en aften ude, er det nærliggende River North-kvarter kendt for sit livlige natteliv med mange barer, klubber, og musiksteder.

Endelig vil historieinteresserede sætte pris på nærheden til Chicago Riverwalk, som giver et indblik i byens fortid samt en fantastisk udsigt over skyline. Den nærliggende Magnificent Mile er et shoppingparadis med eksklusive butikker og stormagasiner langs gaden. Og for dem, der søger en mere naturlig flugt, tilbyder Lincoln Park Zoo og Chicago Botanic Garden et fredeligt pusterum fra byens travlhed. Alle disse attraktioner og mere kan let nås fra Handsome McCormick 3bd-2ba Loft, hvilket gør det til en ideel hjemmebase for at udforske alt, hvad Chicago har at tilbyde.
Alle faciliteter
Street parking
Smoke-free property
Wireless Internet Access in guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Street parking
Smoke-free property
Wireless Internet Access in guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om