Skip Navigation or Skip to Content

The Gulfstream - Vibrant Studio Heart Of Downtown

Gulfstream - Vibrant Studio Heart of Downtown er et stilfuldt hotel beliggende i hjertet af den travle by Chicago. Hotellet tilbyder moderne og komfortabel indkvartering for gæster, der søger en levende og urban oplevelse. Værelserne er velindrettede med et moderne design, der udstråler en følelse af raffinement og elegance.

Hotellets førsteklasses beliggenhed gør det til en ideel base for at udforske byens mange attraktioner. Inden for gåafstand fra hotellet kan gæsterne finde en overflod af restauranter, barer og butikker. Hotellet er også bekvemt placeret i nærheden af nogle af byens bedste turistmål, såsom Magnificent Mile, Millennium Park og Art Institute of Chicago. Alt i alt er The Gulfstream - Vibrant Studio Heart of Downtown et fremragende valg for rejsende, der søger et smart og bekvemt ophold i Windy City.
Udvalgte faciliteter
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
420 East Ohio Street
Chicago, IL 60611
Gulfstream - Vibrant Studio ligger i hjertet af Chicagos centrum og er omgivet af et væld af attraktioner og seværdigheder. Kun en kort gåtur væk ligger den ikoniske Millennium Park, hjemsted for den verdensberømte Cloud Gate-skulptur, samt adskillige begivenheder og koncerter hele året rundt. Besøgende kan også nyde en spadseretur gennem den tilstødende Grant Park, med sine smukt velplejede haver og en fantastisk udsigt over skylinen.

For dem, der er interesseret i at udforske Chicagos rige kulturhistorie, er Art Institute of Chicago et must-see. Med over 300.000 kunstværker fra hele verden er museet en skattekiste af kunstneriske mesterværker, herunder værker af Monet, van Gogh og Picasso. Derudover tilbyder Chicago Cultural Center en bred vifte af udstillinger, forestillinger og begivenheder, der fejrer byens mangfoldige kulturarv.

Foodies vil sætte pris på The Gulfstreams nærhed til Chicagos pulserende kulinariske scene. Inden for gåafstand er der adskillige spisemuligheder, fra klassiske deep dish pizzaer til eksklusive fine madoplevelser. For dem, der ønsker at vove sig længere væk, tilbyder byens mange kvarterer et væld af lækre og forskelligartede retter, fra vietnamesisk pho i Uptown til mexicanske street tacos i Pilsen.
Alle faciliteter
Concierge Services
Elevators
Fitnesscenter
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Smoke-free property
Pool (Number of Outdoor)
Swimming pool
Elevators
Barbecue grill(s)
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Concierge Services
Elevators
Fitnesscenter
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Smoke-free property
Pool (Number of Outdoor)
Swimming pool
Elevators
Barbecue grill(s)
Pristrend
Du vil måske også synes om