Skip Navigation or Skip to Content

Breathtaking 6 Bdr Luxury Condo Downtown Chicago

Breathtaking 6 BDR Luxury Condo Downtown Chicago er en luksuriøs indkvartering beliggende i hjertet af Chicago, Illinois. Denne fantastiske lejlighed tilbyder gæsterne seks soveværelser, hver komplet med eget badeværelse, der giver rigelig plads og privatliv for grupper eller store familier. Lejligheden er stilfuldt indrettet med moderne møbler og har en betagende udsigt over byens skyline.

Bygningen er bekvemt placeret i nærheden af flere populære turistattraktioner, herunder det ikoniske Willis Tower og Art Institute of Chicago. Gæsterne kan også besøge det nærliggende butikskvarter Magnificent Mile eller tage en spadseretur langs Chicago Riverwalk. Med sin centrale beliggenhed og luksuriøse faciliteter er Breathtaking 6 BDR Luxury Condo Downtown Chicago et ideelt valg for dem, der søger et sofistikeret og behageligt ophold i Windy City.
Udvalgte faciliteter
223 West Lake Street
Chicago, IL 60606
For det første ligger den betagende 6 BDR Luxury Condo Downtown Chicago i hjertet af Chicago, så du behøver ikke gå langt for at finde nogle af byens mest ikoniske attraktioner. Bare en kort gåtur væk ligger Magnificent Mile, hvor du kan forkæle dig med seriøs shopping i avancerede butikker som Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue. Hvis du føler dig sulten, er der masser af gode restauranter i området, lige fra eksklusive bøfhuse til trendy gastropubber.

Hvis du er interesseret i kunst og kultur, skal du besøge det nærliggende Art Institute of Chicago. Dette verdenskendte museum er hjemsted for en utrolig samling af værker af kunstnere som Monet, Renoir og Van Gogh, samt moderne stykker af kommende kunstnere. Og hvis du er fan af arkitektur, vil du ikke gå glip af chancen for at tage et flodkrydstogt og se byens fantastiske skyline fra et unikt perspektiv.

Endelig, hvis du leder efter noget udendørs sjov, finder du masser af muligheder i nærheden. Millennium Park ligger kun en kort gåtur væk, hvor du kan tage en selfie med den berømte Bean-skulptur, tage en koncert i Pritzker Pavilion, eller bare slappe af og se folk. Og hvis du føler dig mere eventyrlysten, kan du leje en cykel og udforske byens mange cykelstier, eller gå til den nærliggende Lake Michigan for en svømmetur eller sejl. Uanset hvad dine interesser er, vil du ikke kede dig, når du bor på Breathtaking 6 BDR Luxury Condo Downtown Chicago!
Alle faciliteter
Self parking - uncovered
Elevators
Parking (limited spaces)
Foosball
Smoke-free property
Garage
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Self parking - uncovered
Elevators
Parking (limited spaces)
Foosball
Smoke-free property
Garage
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Pristrend
Du vil måske også synes om