Skip Navigation or Skip to Content

Riviera Motor Inn Brooklyn

Riviera Motor Inn Brooklyn er en budgetvenlig mulighed for rejsende, der ønsker at udforske den pulserende bydel Brooklyn. Dette hotel ligger kun en kort afstand fra JFK Lufthavn og med nem adgang til offentlig transport, og tilbyder bekvemmelighed og overkommelige priser. Værelserne er rene og komfortable, med grundlæggende faciliteter, der imødekommer behovene hos budgetbevidste rejsende.

Selvom selve hotellet måske ikke tilbyder meget med hensyn til bekvemmeligheder, ligger det i et travlt kvarter med masser af spisesteder og underholdningsmuligheder. Fra lokale delikatesser og pizzeriaer til trendy caféer og barer er det omkringliggende område et paradis for madelskere. Derudover tilbyder den nærliggende Brooklyn Botanic Garden og Prospect Park en fredelig flugt fra byens travlhed. Samlet set er Riviera Motor Inn Brooklyn et solidt valg for rejsende på et budget, der ønsker at opleve den unikke charme i Brooklyn.
Udvalgte faciliteter
2969 Atlantic Ave
Brooklyn, NY 11208
Brooklyn er en pulserende og eklektisk bydel i New York City med masser af seværdigheder at udforske. I nærheden af Riviera Motor Inn Brooklyn kan besøgende finde en bred vifte af kulturelle attraktioner, lækre madmuligheder og spændende underholdning.

For dem, der er interesserede i historie, er Brooklyn Museum kun en kort køretur væk. Denne vidtstrakte institution er hjemsted for en enorm samling af kunst og artefakter fra hele verden, inklusive gamle egyptiske artefakter, moderne malerier, og alt derimellem.

Foodies vil glæde sig over det mangfoldige udvalg af spisemuligheder, der er tilgængelige i nærheden af Riviera Motor Inn Brooklyn. Fra klassisk pizza i New York-stil til internationale retter som thailandsk og mexicansk, der er noget for enhver smag. Og for dem, der leder efter en aften ude, er Barclays Center kun en kort afstand væk, der er vært for alt fra koncerter til sportsbegivenheder.
Alle faciliteter
Air Conditioned
Private Bath
Cable/Satellite TV
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
ATM/Bank
Maid Service
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Air Conditioned
Private Bath
Cable/Satellite TV
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
ATM/Bank
Maid Service
Pristrend
Du vil måske også synes om