Skip Navigation or Skip to Content

Black Walnut - Modern 1 Bdr In Downtown

Black Walnut - Modern 1 BDR ligger i hjertet af Chicagos centrum og tilbyder et elegant og moderne tilflugtssted for dem, der søger et luksuriøst ophold i Windy City. Suiten med 1 soveværelse har moderne indretning og førsteklasses faciliteter, herunder fuldt udstyret køkken, overdådigt sengetøj og en rummelig opholdsstue.

Men den sande lokkelse af denne ejendom ligger i dens førsteklasses beliggenhed. Kun få skridt fra nogle af Chicagos mest ikoniske attraktioner, herunder Millennium Park, Art Institute of Chicago og Navy Pier, vil gæsterne ikke mangle ting at gøre og se under deres ophold. Og med byens berømte spisesteder kun en kort gåtur eller Uber-tur væk, er Black Walnut - Modern 1 BDR den perfekte hjemmebase for enhver foodie, der ønsker at udforske alt, hvad Chicago har at byde på.
Udvalgte faciliteter
630 West Lake Street
Chicago, IL 60661
Black Walnut - Modern 1 BDR ligger i hjertet af Chicagos centrum og er omgivet af adskillige seværdigheder, som rejsende kan udforske. Bare en kort gåtur væk ligger det ikoniske Willis Tower, tidligere kendt som Sears Tower, som tilbyder en betagende udsigt over byen fra sit observationsdæk på 103. sal.

For dem, der er interesserede i historie, er Art Institute of Chicago en destination, der skal besøges. Med en stor samling kunst, der spænder over århundreder og kontinenter, kan besøgende se værker af berømte kunstnere som Monet, Van Gogh og Picasso.

Foodies vil være glade for at vide, at den berømte Chicago deepdish pizza ligger kun en kort afstand derfra. Lou Malnati's Pizzeria, kendt for sin smøragtige skorpe og generøse påfyldninger, er en lokal favorit og et must for alle, der besøger Windy City.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om