Skip Navigation or Skip to Content

Sycamore Sunset - Modern 1Bdr In Downtown

Sycamore Sunset - Modern 1bdr in Downtown er et moderne hotel beliggende i hjertet af Chicagos travle bydel. Gæsterne kan nyde et behageligt ophold på hotellets moderne og stilfuldt indrettede værelser, som har en fantastisk udsigt over byens skyline.

Hotellets førsteklasses beliggenhed gør det til en ideel base for at udforske alt, hvad Chicago har at byde på. Gæsterne kan nemt gå til en række nærliggende attraktioner, herunder butikskvarteret Magnificent Mile, Millennium Park og Art Institute of Chicago. Med sin bekvemme beliggenhed og komfortable indkvartering er Sycamore Sunset - Modern 1bdr in Downtown det perfekte valg for alle, der ønsker at opleve det bedste af Chicago.
Udvalgte faciliteter
630 West Lake Street
Chicago, IL 60661
Sycamore Sunset ligger i hjertet af Chicago centrum og er omgivet af en overflod af attraktioner, der vil efterlade besøgende i ærefrygt. Bare et stenkast væk fra ejendommen ligger den ikoniske Millennium Park, som kan prale af en række begivenheder og aktiviteter, herunder udendørs koncerter, kunstudstillinger, og skøjteløb i vintermånederne. Parken er også hjemsted for den berømte Cloud Gate-skulptur, kærligt kendt som „The Bean. „

Foodies vil være i himlen med de mange spisemuligheder kun få gader væk fra Sycamore Sunset. For dem, der leder efter en autentisk hotdog i Chicago-stil, er Portillos en destination, der skal besøges. Alternativt kan gæsterne forkæle sig med retter i verdensklasse på den berømte restaurant Alinea, som er blevet tildelt tre Michelin-stjerner. For en mere afslappet madoplevelse tilbyder Lou Malnati's Pizzeria nogle af de bedste dybretter pizzaer i byen.

Kulturentusiaster vil sætte pris på nærheden af Art Institute of Chicago, et af de ældste og største kunstmuseer i USA. Her kan besøgende se en stor samling af værker fra hele verden, herunder værker af Picasso, Monet og Van Gogh. Derudover ligger Chicago Theatre District kun en kort gåtur fra Sycamore Sunset, hvor besøgende kan se et Broadway-show eller en forestilling af Chicago Symphony Orchestra.
Alle faciliteter
Wireless Internet Access in guest rooms
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Wireless Internet Access in guest rooms
Pristrend
Du vil måske også synes om