Skip Navigation or Skip to Content

Sonder At Grant Park

Sonder - Essex on the Park er et elegant og moderne hotel beliggende i hjertet af Chicago, Illinois. Hotellet har en fantastisk udsigt over Lake Michigan og Grant Park, hvilket gør det til et ideelt sted for rejsende, der ønsker at nyde byens naturlige skønhed.

Værelserne på Sonder - Essex on the Park er stilfuldt indrettet med moderne bekvemmeligheder, herunder fuldt udstyret køkken og luksuriøst sengetøj. Hotellet har også et fitnesscenter og spisemuligheder på stedet, hvilket gør det til en ideel base for rejsende, der ønsker at udforske Windy City.
Udvalgte faciliteter
Fitnesscenter icon
Fitnesscenter
808 South Michigan Avenue
Chicago, IL 60605
Sonder - Essex on the Park ligger i centrum af Chicago og tilbyder nem adgang til nogle af byens mest ikoniske attraktioner. Blot en kort gåtur væk fra hotellet ligger den berømte Grant Park, som kan prale af en fantastisk udsigt over Lake Michigan og byens skyline. Besøgende kan bruge timer på at udforske parkens smukke haver, skulpturer og museer, herunder Art Institute of Chicago.

For madelskere er det nærliggende South Loop-kvarter et must at besøge. Her finder du nogle af byens bedste restauranter, caféer og barer, der serverer lækre retter fra hele verden. Fra klassisk deep dish pizza i Chicago-stil til trendy fusionsretter, der er noget for enhver smag at nyde. Sørg for at stoppe ved det ikoniske Lou Malnati's Pizzeria, som ligger kun få gader fra hotellet.

Endelig vil sportsfans ikke gå glip af chancen for at se et spil på det nærliggende Soldier Field. Dette ikoniske stadion er hjemsted for Chicago Bears og har været vært for utallige mindeværdige øjeblikke i fodboldhistorien. Uanset om du er en hård fan eller bare ønsker at opleve spændingen ved et live-spil, er Soldier Field et must at besøge for enhver sportsentusiast.
Alle faciliteter
Concierge Services
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Indoor Pool
Fitnesscenter
Elevators
Computer Use Available
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Concierge Services
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Elevators
Indoor Pool
Fitnesscenter
Elevators
Computer Use Available
Pristrend
Du vil måske også synes om