Skip Navigation or Skip to Content

Funky

Funky, beliggende i hjertet af Jersey City, er et boutique-hotel, der tilbyder en unik og levende oplevelse til sine gæster. Hotellet er indrettet med farverige og eklektiske kunstværker og møbler, der skaber en livlig atmosfære. Værelserne er hyggelige, men alligevel rummelige, og har moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv og højhastighedsinternetadgang.

Hotellets beliggenhed er også et stort træk for besøgende, da det ligger i nærheden af nogle af de bedste restauranter, barer og attraktioner i området. Uanset om du ønsker at udforske de trendy kvarterer i Jersey City eller tage en hurtig tur til New York City, er Funky den perfekte hjemmebase for dine eventyr. Med sin sjove og funky stemning vil dette hotel helt sikkert efterlade et varigt indtryk på alle, der bor der.
Udvalgte faciliteter
709 Bergen Ave
Jersey City, NJ 07306
Jersey City er en levende og mangfoldig by, der tilbyder masser af spændende attraktioner for besøgende at udforske. En af destinationerne, der skal besøges, er Funky, et trendy kvarter i hjertet af byen. Her finder du en række eklektiske butikker, restauranter og barer, der imødekommer den hippe og hængende skare.

Et af de bedste steder at tjekke ud i Funky er det historiske Loew's Jersey Theatre, der dateres tilbage til 1929. Dette fantastiske Art Deco-sted er vært for en række begivenheder, fra koncerter og komedieshows til filmvisninger og teaterforestillinger. Dens udsmykkede interiør er et syn at se, og det er et must-besøg for enhver elsker af arkitektur og vintage glamour.

En anden populær destination i Funky er Jersey City Farmers' Market, der finder sted hver mandag fra maj til december. Her finder du en overflod af friske råvarer, håndværksvarer og velsmagende godbidder fra lokale leverandører. Det er det perfekte sted at fylde på ingredienser til en DIY-picnic i en af Jersey Citys mange parker eller naturskønne steder.
Alle faciliteter
Express check-in
Housekeeping on request
Firepit
Wireless Internet Access in guest rooms
garden
Designated smoking areas (fines apply)
Fully fenced
Outdoor furniture
Designated smoking areas
Housekeeping on request
Laundry Room
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Express check-in
Housekeeping on request
Firepit
Wireless Internet Access in guest rooms
garden
Designated smoking areas (fines apply)
Fully fenced
Outdoor furniture
Designated smoking areas
Housekeeping on request
Laundry Room
Pristrend
Du vil måske også synes om