Skip Navigation or Skip to Content

Sunshine Motel

Sunshine Motel i Wildwood, NJ, udstråler en retro charme, der går tilbage til Jersey Shores glansdage. Med sine pastelfarver og klassiske skilte tilbyder motellet et nostalgisk indblik i en svunden æra. Beliggende kun få skridt væk fra den travle strandpromenade og uberørte strande, kan gæsterne nemt fordybe sig i den livlige atmosfære i Wildwood.

Motellets nærhed til ikoniske attraktioner såsom Morey's Piers forlystelsespark og Wildwood Convention Center sikrer, at besøgende har rigelige muligheder for underholdning og udforskning. Uanset om du forkæler dig med en klassisk tragtkage på strandpromenaden eller nyder en spændende tur på en af forlystelsesparkens rutsjebaner, er gæsterne på Sunshine Motel perfekt positioneret til at opleve det bedste af, hvad Wildwood har at tilbyde.
Udvalgte faciliteter
Pool icon
Pool
4900 Atlantic Ave
Wildwood, NJ 08260
Blot en kort gåtur fra Sunshine Motel i Wildwood, NJ, vil besøgende finde den ikoniske Wildwood Boardwalk. Denne travle strækning af butikker, restauranter, og forlystelsesparker tilbyder en nostalgisk smag af klassisk sjov ved havet. Fra spændende rutsjebaner til neonoplyste arkader er strandpromenaden en must-see destination for alle, der ønsker at opleve Wildwoods livlige energi.

For dem, der søger en mere afslappet oplevelse, giver den nærliggende Wildwood Beach en fredelig flugt fra trængsel og jag på strandpromenaden. Med sit bløde sand og blide bølger tilbyder denne ekspansive kyststrækning det perfekte sted at slappe af og nyde solen. Uanset om du ønsker at svømme, surfe eller bare slappe af med en god bog, har Wildwood Beach noget for enhver smag.

Bare en kort køretur fra Sunshine Motel finder naturentusiaster Cape May Bird Observatory. Denne berømte fugledestination giver en unik mulighed for at observere en bred vifte af fuglearter i deres naturlige habitat. Med guidede ture, uddannelsesprogrammer og en fantastisk udsigt over de omkringliggende vådområder er observatoriet en fantastisk måde at få forbindelse til det lokale dyreliv og lære mere om områdets rige naturhistorie.
Alle faciliteter
Designated smoking areas
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Pool umbrellas
Pool hoist on site
Swimming pool
Pool
Children's Pool
Wheelchair accessible – no
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
Designated smoking areas
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Pool umbrellas
Pool hoist on site
Swimming pool
Pool
Children's Pool
Wheelchair accessible – no
Pristrend
Du vil måske også synes om