Skip Navigation or Skip to Content

Wellington Hotel

Wellington Hotel i New York City er en historisk ejendom beliggende i hjertet af Midtown Manhattan. Hotellet blev bygget i 1901 og tilbyder gæsterne en klassisk New York City-oplevelse med sin elegante indretning og gammeldags charme. Hotellet har over 600 værelser og suiter, som alle er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang.

Wellington Hotel har en bekvem beliggenhed i nærheden af nogle af New Yorks mest berømte seværdigheder, herunder Central Park, Times Square og Theater District. Hotellets førsteklasses beliggenhed gør det til et ideelt valg for både turister og forretningsrejsende. Gæsterne har nem adgang til byens bedste shopping-, spisesteder og underholdningsmuligheder samt bekvemme transportmuligheder, herunder metrostationer og taxaholdepladser.
Udvalgte faciliteter
871 Seventh Ave at 55th Street
New York, NY 10019
Wellington Hotel i New York, NY, ligger i hjertet af Midtown Manhattan, hvilket gør det til en førsteklasses beliggenhed for at udforske byen. Kun et par gader væk ligger den ikoniske Times Square, et travlt knudepunkt for underholdning, shopping, og spisning. Besøgende kan tage et Broadway-show, tage en selfie med de lyse lys og reklametavler, eller bare se folk i dette livlige område.

For dem, der ønsker at opleve noget kultur, er Museum of Modern Art (MoMA) også i nærheden. Dette verdenskendte museum kan prale af en imponerende samling af moderne og moderne kunst, herunder værker af Picasso, Warhol og Van Gogh. Besøgende kan bruge timer på at udforske gallerierne, deltage i foredrag eller filmvisninger eller blot nyde bygningens fantastiske arkitektur.

Endelig vil foodies glæde sig over de mange spisemuligheder i nærheden af Wellington Hotel. Blot en kort gåtur væk ligger Hell's Kitchen, et kvarter kendt for sit mangfoldige og lækre køkken. Fra autentisk thailandsk street food til klassiske amerikanske spisesteder, besøgende kan forkæle sig med en række smag og stilarter. Og for dem, der leder efter en mere eksklusiv madoplevelse, er Michelin-stjernede restauranter som Le Bernardin og Marea også inden for rækkevidde.
Alle faciliteter
parking
Laundry/ Dry Cleaning Service
Internet Access
Non-smoking
disabled facilities
tv
Restaurant
Concierge Services
Bar/Cocktail Lounge
Safe Deposit Box
Room service
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
parking
Laundry/ Dry Cleaning Service
Internet Access
Non-smoking
disabled facilities
tv
Restaurant
Concierge Services
Bar/Cocktail Lounge
Safe Deposit Box
Room service
Pristrend
Du vil måske også synes om