Skip Navigation or Skip to Content

Joud Residence

Joud Residence i Washington, DC er et moderne og stilfuldt hotel beliggende i hjertet af byen. Hotellet kan prale af rummelige og komfortable værelser, der er udstyret med alle de faciliteter, der er nødvendige for et behageligt ophold. Gæsterne kan nyde højhastighedsinternet, fladskærms-tv, og fuldt udstyret køkken på deres værelser.

Hotellet tilbyder også en række faciliteter, herunder fitnesscenter, døgnåben reception og business-center. Gæsterne kan også drage fordel af hotellets centrale beliggenhed, som ligger tæt på mange af byens største attraktioner, herunder Det Hvide Hus, National Mall og Smithsonian-museerne. Med sin fremragende beliggenhed og moderne bekvemmeligheder er Joud Residence det perfekte valg for rejsende, der søger komfortabel og bekvemmelig overnatning i Washington, DC.
Udvalgte faciliteter
1005 26th St NW
Washington, DC 20037
Joud Residence ligger i hjertet af Washington, DC, omgivet af adskillige attraktioner og seværdigheder. Det Hvide Hus, som ligger kun få blokke væk, er et af de mest populære turistmål i byen. Besøgende kan tage en rundvisning i den ikoniske bygning og lære om dens historie og betydning.

En anden nærliggende attraktion er National Mall, som er hjemsted for nogle af de mest berømte vartegn og mindesmærker i landet. Lincoln Memorial, Washington Monument og Vietnam Veterans Memorial er blot nogle få af de mange steder at udforske. Besøgende kan også nyde en spadseretur gennem de store grønne områder og haver, der udgør indkøbscentret.

Endelig, for dem, der er interesseret i kunst og kultur, ligger Smithsonian Institution kun en kort afstand fra Joud Residence. Museumskomplekset består af 19 museer og gallerier, herunder National Museum of American History, National Air and Space Museum og National Museum of African American History and Culture. Med så mange muligheder at vælge imellem, er der noget for enhver smag at nyde.
Alle faciliteter
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Elevators
Laundry Room
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
24 Hour Front Desk
Wireless Internet Access in guest rooms
Self parking - uncovered
Elevators
Laundry Room
Pristrend
Du vil måske også synes om