Skip Navigation or Skip to Content

Whyhotel Arlington Pentagon Columbia Pike

Whyhotel Arlington Pentagon Columbia Pike er et moderne hotel beliggende i hjertet af Arlington, Virginia. Hotellet tilbyder rummelige og komfortable værelser med moderne bekvemmeligheder såsom fuldt udstyret køkken, højhastighedsinternet og fladskærms-tv. Hotellet har også fitnesscenter, pool på taget og døgnåben reception.

Hotellet ligger bekvemt i nærheden af mange seværdigheder såsom Pentagon, Arlington National Cemetery og National Mall. Gæsterne kan udforske området og opleve den rige historie og kultur i landets hovedstad. Hotellet er også omgivet af en række restauranter, caféer og butikker, hvilket gør det til en ideel beliggenhed for både forretnings- og ferierejsende.
Udvalgte faciliteter
950 South George Mason Drive
Arlington, VA 22204
Whyhotel Arlington Pentagon Columbia Pike ligger i hjertet af Arlington og giver nem adgang til nogle af byens mest bemærkelsesværdige attraktioner. Kun en kort afstand fra hotellet kan gæsterne udforske den ikoniske Arlington National Cemetery. Dette historiske sted fungerer som det sidste hvilested for mange af landets militære helte og tilbyder en bevægende hyldest til deres tjeneste og ofre. Derudover kan gæsterne få et glimt af nogle af byens mest ikoniske vartegn, herunder Pentagon og Washington Monument.

For dem, der ønsker at nyde naturen, er Whyhotel Arlington Pentagon Columbia Pike ideelt beliggende nær flere parker og naturreservater. Det nærliggende Winkler Botanical Preserve tilbyder et roligt tilflugtssted fra byens travlhed, med sine frodige haver og vandrestier. Derudover giver Roosevelt Island-parken en fredelig oase midt i Potomac-floden, med en fantastisk udsigt over byens skyline og rigeligt dyreliv.

Foodies vil også sætte pris på hotellets nærhed til nogle af Arlingtons bedste spisesteder. Fra afslappede caféer og bistroer til avancerede restauranter, der er noget for enhver gane. Besøgende kan forkæle sig med klassisk sydlig komfortmad på Tupelo Honey eller nyde moderne amerikanske retter på The Liberty Tavern. Og for dem, der er i humør til international mad, omfatter områdets mangfoldige kulinariske scene alt fra vietnamesisk pho til autentisk indisk karry.
Alle faciliteter
24 Hour Front Desk
Elevators
Fire safety compliant
express check in
express check out
Grocery store
Luggage service
Smoke-free property
Free high speed internet connection
Indtjekning
Udtjekning
2 voksne
0 børn
Værelser og priser
All Amenities
24 Hour Front Desk
Elevators
Fire safety compliant
express check in
express check out
Grocery store
Luggage service
Smoke-free property
Free high speed internet connection
Pristrend
Du vil måske også synes om